Diaľkové ovládanie Sulion 078096 pre stropné ventilátory Sulion

Kód: 2395120005
€49 €40,83 bez DPH
Na dotaz
Možnosti doručenia

Infračervené diaľkové ovládanie Sulion 078096 pre vybrané stropné ventilátory španielskej značky Sulion. Má časovač na vypnutie stropného ventilátora. Balenie obsahuje držiak na stenu a vysielač aj prijímač, ktorý je nutné nainštalovať do ventilátora. 

Detailné informácie

Podrobný popis

Infračervené diaľkové ovládanie obsahuje držiak na stenu. Ovládač má časovač na vypnutie stropného ventilátora.

Pozor: Pre ventilátory Sulion vyrobené v roku 2018 pasuje iné diaľkové ovládanie Sulion 078100. Pokiaľ si nie ste istí, ktoré ovládanie vybrať, kontaktujte nás na obchod@gavri.cz alebo telefonicky.

Toto diaľkové ovládanie je možné použiť u týchto stropných ventilátorov:

Sulion 075165 Rainbow Colour (2017 a starší)

Rainbow Colour 075165 je kreatívna kombinácia rôznofarebnosti a pastelových farieb. Ventilátor sa výborne hodí do veselých interiérov, napríklad detských izieb, a pritom stačí lopatky otočiť druhou stranou nahor a pestré farby sa premenia na jemnejšie pastelové tóny. Šikovný stropný ventilátor, ktorý sa svojou cenou, rozmermi i variabilitou hodí pre rodiny v menších bytoch a poskytuje vítané osvieženie aj dizajnové spestrenie. Veľkou výhodou oproti iným stropným ventilátorom je, že ako osvetlenie si môžete vybrať žiarovku E27 (max 60W).

Sulion 075155 Rainbow (2017 a starší)

Sulion Rainbow 075155 je stropný ventilátor s priemerom vrtule 76 cm a 6 obojstrannými lopatkami v dizajnovom prevedení. Lopatky sú z jednej strany bielej a z druhej strany nájdete imitáciu borovice. Rozumné aj úsporné osvetlenie umožňuje závit E27 (max 60W). Ako všetky stropné vetráky v rade Rainbow, má aj tento zimný (spätný) chod, ktorý umožní ventilátor používať aj v zime. Krásny ventilátor s minimálnou obstarávacou cenou a širokým využitím v bytoch aj kanceláriách.

Dodatočné parametre

Kategória: Príslušenstvo pre stropné ventilátory
Typ: Diaľkové ovládanie

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Španielska spoločnosť Sulion, predtým známa pod menom Sul, prináša svojim zákazníkom riešenia v oblasti osvetlenia a vetrania na základe najnovších trendov už viac ako 30 rokov.

Výhradným distribútorom značky Sulion na Slovensku a v ČR je Gavri s.r.o. V rámci služieb poskytujeme záručný a pozáručný servis.