Predlžovacia tyč CasaFan 1039 60 cm biela pre stropné ventilátory CasaFan

Kód: 2396120104
€25 €20,83 bez DPH
Skladom (1 ks)
Možnosti doručenia

Príslušenstvo k stropným ventilátorom 1039 nemeckej dizajnovej značky CasaFan. Nástavná tyč má dĺžku 60 cm. Nástavná tyč musí byť použitá, pokiaľ je stropný ventilátor zavesený viac ako 2,8 m vysoko. * Obrázok je iba ilustračný - skutočná farba tyče sa od neho môže líšiť.

Detailné informácie

Podrobný popis

Farba: biela

Dĺžka: 60 cm (možno skrátiť na ľubovoľnú dĺžku)

Obrázok: ukážkový (iná farba)

Materiál: kov

* Obrázok je iba ilustračný - skutočná farba tyče sa od neho môže líšiť.

Dodatočné parametre

Kategória: Príslušenstvo pre stropné ventilátory
Typ: predlžovacia tyč

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Spoločnosť CasaFan pôsobí už viac ako 25 rokov na trhu so vzduchotechnikou. Či už sa jedná o konvektory, odvlhčovače vzduchu alebo stropné ventilátory, všetky výrobky CasaFan spĺňajú najprísnejšie požiadavky pri kontrolách kvality v laboratóriách. Ponuka stropných vetrákov CasaFan obsahuje viac ako 3000 kombinácií všetkých modelov, kedy k základnému produktu je možné dokúpiť množstvo príslušenstva ako sú predlžovacie tyče, ovládania na stenu, prípadne iné farebné vyhotovenie lopatiek.

Stropné ventilátory môžete používať po celý rok vďaka funkcii leto/zima, kedy v lete ochladzujú a v zime ušetria energiu. Veľká časť ventilátorov CasaFan je vybavená DC motormi novej generácie so zárukou 25 rokov, s ktorými docielite úsporu elektrickej energie, sú menej hlučné a viac šetrné k životnému prostrediu.

Značka CasaFan vlastní modelový rad CasaTherm. Ten ponúka širokú škálu ohrievačov a zariadení podobného typu.

Výhradným distribútorom značky CasaFan na Slovensku a v ČR je Gavri s.r.o. V rámci služieb poskytujeme záručný a pozáručný servis.