Predlžovacia tyč CasaFan 1108 120 cm hnedá pre stropné ventilátory CasaFan

Kód: 2396120130
ZADARMOZADARMO
Predlžovacia tyč CasaFan 1108 120 cm hnedá pre stropné ventilátory CasaFan
€39 €32,50 bez DPH
Do 2 týždňov (dostupnosť)
Možnosti doručenia

Príslušenstvo k stropným ventilátorom 1108 nemeckej designovej značky CasaFan. Nástavná tyč má dĺžku 120 cm. Nástavná tyč musí byť použitá, pokiaľ je stropný ventilátor zavesený viac ako 2,8 m vysoko. Súčasťou balenia je aj predlžovací kábel. * Obrázok je iba ilustračný - skutočná farba tyče sa od neho môže líšiť.

Detailné informácie

Podrobný popis

Tyč je možné skrátiť na ľubovoľnú dĺžku (je potrebné potom navŕtať otvor pre istiaci kolík). Pri inštalácii je treba iba prehodiť guľový kĺb s pôvodnou tyčou. Súčasťou balenia je aj predlžovací kábel s konektormi pre ľahké zapojenie.

Pre modely ventilátorov: ACRYLIC, AEROPLAN, ECO, BIG SMOOTH ECO, BLACK MAGIC, CARIBBEAN DREAM ECO, CENTURION, ECO AVIADOR, ECO ELEMENTS, ECO FIORE, ECO GAMMA, ECO HELIX, ELICA, FALCETTO, LIBECC, LIBECC MIRAGE, NIGHT FLIGHT, ROTARY, ROYAL, SANTA PEPO, SOLAR BREEZE 12V, TELESTO, TITANIUM and TRISTAR

Farba: hnedá

Dĺžka: 120 cm

Materiál: kov

 

 

* Obrázok je iba ilustračný - skutočná farba tyče sa od neho môže líšiť.

Dodatočné parametre

Kategória: Príslušenstvo pre stropné ventilátory
typ zariadenia: predlžovacia tyč

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Spoločnosť CasaFan pôsobí už viac ako 25 rokov na trhu so vzduchotechnikou. Či už sa jedná o konvektory, odvlhčovače vzduchu alebo stropné ventilátory, všetky výrobky CasaFan spĺňajú najprísnejšie požiadavky pri kontrolách kvality v laboratóriách. Ponuka stropných vetrákov CasaFan obsahuje viac ako 3000 kombinácií všetkých modelov, kedy k základnému produktu je možné dokúpiť množstvo príslušenstva ako sú predlžovacie tyče, ovládania na stenu, prípadne iné farebné vyhotovenie lopatiek.

Stropné ventilátory môžete používať po celý rok vďaka funkcii leto/zima, kedy v lete ochladzujú a v zime ušetria energiu. Veľká časť ventilátorov CasaFan je vybavená DC motormi novej generácie so zárukou 25 rokov, s ktorými docielite úsporu elektrickej energie, sú menej hlučné a viac šetrné k životnému prostrediu.

Značka CasaFan vlastní modelový rad CasaTherm. Ten ponúka širokú škálu ohrievačov a zariadení podobného typu.

Výhradným distribútorom značky CasaFan na Slovensku a v ČR je Gavri s.r.o. V rámci služieb poskytujeme záručný a pozáručný servis.